Een feestelijke kunstkerstboom voor de kerstdagen!

Als de feestdagen weer naderen, vraagt u zich misschien af: welke kerstboom zullen we dit jaar nemen? Een mooie kunstkerstboom is een goede optie. Bij xmasdeco.nl heeft u een grote keus aan kunstkerstbomen, allemaal compleet met lichtjes. Een kunstkerstboom is levensecht en kan elk jaar weer worden gebruikt.

Voordelen van een kunstkerstboom
– u heeft altijd een mooie, gelijkmatig verdeelde kerstboom
– de kunstkerstboom gaat meerdere jaren mee. De stalling neemt niet veel ruimte in beslag en het jaar erop is uw boom weer klaar voor gebruik.
– geen naalden meer! Een echte boom laat natuurlijk zijn naalden los in een droge, warme ruimte. Iedereen kent het fenomeen dat je weken na de feestdagen nog steeds naaldjes in het tapijt vindt. Een kunstkerstboom is dan minder werk.
– de kunstkerstboom wordt compleet met lichtjes geleverd. Dit zijn energiezuinige LED-lampjes die bovendien niet in de war kunnen raken. Geen jaarlijks terugkerende ergernis hoe het snoer met lampjes toch weer in de knoop is geraakt.

De huidige modellen kunstkerstbomen zijn levensecht, met een beetje grilligheid in de takken zoals het in de natuur ook voorkomt.
Bij xmasdeco.nl vindt u kunstkerstbomen in alle kleuren en maten. U kunt kiezen voor een besneeuwde kerstboom of voor een volledig versierde kerstboom. Dit is ideaal voor last minute kerstversiering of een kerstborrel op kantoor. U kiest de boom en de kleur van de versiering en het wordt als compleet pakket geleverd.
Bovendien wordt uw kunstkerstboom gratis geleverd, met een bijzonder snelle levertijd van 24 uur.